Каталог на Производи/Продавница

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  • Инвертер сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен  современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A +++ при ладењe
  • SEER 8,55/ SCOP 4,65
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • Чист воздух во затворените простории благодарение на Flash Streamer технологијата и титаниум – апатитниот филтер
  • Вграден WiFi контролер
  • Достапни капацитети: 2.0 KW (само за мулти сплит); 2,5KW; 3,5KW; 5KW
  • НОВО! Внатрешната единица може да се контролира само со користење на вашиот глас преку Amazon Alexa или Google Assistant
  • Економичен режим на работа
  • Моќен режим на работа
  • Тивко работење на внатрешната и надворешната единица
  • 24-часовен тајмер
  • Неделен тајмер
  • Можност за мулти-модел апликација
  Од: 110.856,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  Парапетна единица со оптимална удобност благодарение на уникатните карактеристики на оптимизирано греење

  • Сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A ++ при ладењe
  • SEER 6.50
  • SCOP 4,70
  • Tемпературен опсег на работа при ладење: -10ºC до +46 ºС
  • Температурен опсег на работа при греење: -25 ºC до +25º С
  • Достапни капацитети: 2.5KW 3.5KW;
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • “Heat boost”- Функција за зголемување на топлината – .Поставената температура се достигнува 20% побрзо отколку кај обичните инвертер клима уреди
  • “Floor warming”- Функција за затоплување на подот- јаоптимизира конвекцијата ( зрачењето) на топол воздух на долниот дел од единицата
  • “Нeat plus” – Функција која обезбедува 30 минути пријатно загревање со симулирање на зрачење на топлина (како конвенционален радијатор).
  • Свеж, чист воздух – Stylish го обезбедува најдобриот квалитет на воздухот во внатрешноста со помош на Daikin Flash Streamer технологијата. Овој систем ги отстранува честичките, алергените и мирисите за да овозможи здрав воздух во внатрешноста.

   

  Од: 135.553,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN FLOOR STANDING

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN FLOOR STANDING

  • Инвертер клима уред со уникатен дизајн чија ниска висина (620 mm) овозможува уредот да се вклопи совршено под прозорец.
  • R-32 еколошки фреон.Избирањето на производот R-32 го намалува влијанието врз животната средина со 68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност.
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW
  Од: 109.550,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  A+
  A+
  0 out of 5

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  • Невидлива сплит  единица која  е сокриена во таванот, а видливи се само решетките за вшмукување и дување
  • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон – кој  го намалува влијанието врз животната средина  за  68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност..
  • Погодно за техничко ладење
  • Можност за мулти-модел апликација
  • Компактните  димензии,овозможуваат  лесно  да се монтира во тавански отвори од само 240mm
  • Енергетска класа (ладење/греење) до  A+/A+
  • SEER до 5,68
  • SCOP до 4,24
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW, 6.0KW
  Од: 108.432,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 – ЕHVH-D6V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 – ЕHVH-D6V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  • Топлотна пумпа за греење и  топла санитарна вода , идеална  за нискоенергетски куќи
  • Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  • Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin  ERGA-DV
  • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHVX-D3V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHVX-D3V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  • Топлотна пумпа за греење, ладење  и  топла санитарна вода ,  идеална  за нискоенергетски куќи
  • Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  • Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin  ERGA-DV
  • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA - ERLQ-CW1

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA – ERLQ-CW1

  • Инвертер swing компресор
  • Надворешна единица
  • Работа и на надворешни температури: до -25°C.
  • Димензии В х Ш х Д (mm) – 1.345 х 900 х 320
  • Опсег на работа –
   – Греење – мин. – макс. -25°C до +35°C
   – Ладење – мин. – макс +10°C до +46°C
   – Топла санитарна вода -25°C до +35°C

   Контактирајте не

  • You've just added this product to the cart:

   DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBH-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

   0 out of 5

   DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBH-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

   • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност само греење Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
   • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
   • 65°C температура на излезна вода
   • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти, нема потреба од други компoненти
   • PCB- таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап

   Контактирајте не

  • You've just added this product to the cart:

   DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBX-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

   0 out of 5

   DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBX-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

   • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност за греење и ладење ( модел EHBX-D6V(G)
   • Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
   • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
   • 65°C температура на излезна вода
   • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти,во својот состав , нема потреба од други дополнителни компoненти.

   Контактирајте не

  • You've just added this product to the cart:

   DAIKIN ALTHERMA 3 – ERGA-DV BLUEVOLUTION (R-32)

   0 out of 5

   DAIKIN ALTHERMA 3 – ERGA-DV BLUEVOLUTION (R-32)

   • Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma со R32 еколошки фреон
   • Надворешна единица.
   • Достапни капацитети: 4kw, 6kw, 8kw
   • Сезонска ефикасност до А+++
   • Сезонска ефикасност на греење, со COP до  5,1 (7°C / 35°C)

   Контактирајте не

  • You've just added this product to the cart:

   Прочистувач на воздух MC70L

   0 out of 5

   Прочистувач на воздух MC70L

   • Силно и моќно прочистување на воздухот со DAIKIN FLASH STREAMER технологијата – спој на нова технологија со подобрени карактеристики и исклучително тивок режим на работа
   • овозможува овој производ да го подобрува квалитетот на воздухот во секоја просторија
   • Во широк опсег ги уништува и отстранува честиците на прашина, разни непожелни мириси и микроби, а вирусите ги прави безопасни за средината
   • Голем проток на воздух: 420 m³/h во турбо режим на работа
   • Го збогатува воздухот со негативни јони обезбедувајки здрава атмосфера во секоја просторија
   • Мала бучавост до 16 dBA
   • Лесна, компактна и мобилна единица
   • Едноставен начин на чистење и ниски трошоци за одржување
   25.500,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
  • You've just added this product to the cart:

   Прочистувач Уруру MCK75J

   0 out of 5

   Прочистувач Уруру MCK75J

   • DAIKIN URURU – воздушниот филтер го прочистува воздухот и воедно го овлажнува, отстранувајќи ги негативните последици на сувиот воздух.
   • Со вградената FLASH STREAMER технологија, овој уред успешно ги отстранува алергените (пр.грини, прашина, бактерии, вируси и др.) и ги елиминира непријатните мириси.
   • Го збогатува воздухот со негативни јони, обезбедувајќи здрава атмосфера во секоја просторија.
   • Со едноставно додавање на вода во резервоарот ~ 4L, прочистувачот го овлажнува воздухот со максимален волумен од 600 ml/s.
   31.365,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

  0

  ICS GROUP – Environment friendly climate solutions