Каталог на Производи/Продавница

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  Парапетна единица со оптимална удобност благодарение на уникатните карактеристики на оптимизирано греење

  • Сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A ++ при ладењe
  • SEER 6.50
  • SCOP 4,70
  • Tемпературен опсег на работа при ладење: -10ºC до +46 ºС
  • Температурен опсег на работа при греење: -25 ºC до +25º С
  • Достапни капацитети: 2.5KW 3.5KW;
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • “Heat boost”- Функција за зголемување на топлината – .Поставената температура се достигнува 20% побрзо отколку кај обичните инвертер клима уреди
  • “Floor warming”- Функција за затоплување на подот- јаоптимизира конвекцијата ( зрачењето) на топол воздух на долниот дел од единицата
  • “Нeat plus” – Функција која обезбедува 30 минути пријатно загревање со симулирање на зрачење на топлина (како конвенционален радијатор).
  • Свеж, чист воздух – Stylish го обезбедува најдобриот квалитет на воздухот во внатрешноста со помош на Daikin Flash Streamer технологијата. Овој систем ги отстранува честичките, алергените и мирисите за да овозможи здрав воздух во внатрешноста.

   

  Од: 140.927,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  • Инвертер сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен  современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A +++ при ладењe
  • SEER 8,55/ SCOP 4,65
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • Чист воздух во затворените простории благодарение на Flash Streamer технологијата и титаниум – апатитниот филтер
  • Вграден WiFi контролер
  • Достапни капацитети: 2.0 KW (само за мулти сплит); 2,5KW; 3,5KW; 5KW
  • НОВО! Внатрешната единица може да се контролира само со користење на вашиот глас преку Amazon Alexa или Google Assistant
  • Економичен режим на работа
  • Моќен режим на работа
  • Тивко работење на внатрешната и надворешната единица
  • 24-часовен тајмер
  • Неделен тајмер
  • Можност за мулти-модел апликација
  Од: 115.266,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN FLOOR STANDING

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN FLOOR STANDING

  • Инвертер клима уред со уникатен дизајн чија ниска висина (620 mm) овозможува уредот да се вклопи совршено под прозорец.
  • R-32 еколошки фреон.Избирањето на производот R-32 го намалува влијанието врз животната средина со 68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност.
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW
  Од: 112.060,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  A+
  A+
  0 out of 5

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  • Невидлива сплит  единица која  е сокриена во таванот, а видливи се само решетките за вшмукување и дување
  • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон – кој  го намалува влијанието врз животната средина  за  68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност..
  • Погодно за техничко ладење
  • Можност за мулти-модел апликација
  • Компактните  димензии,овозможуваат  лесно  да се монтира во тавански отвори од само 240mm
  • Енергетска класа (ладење/греење) до  A+/A+
  • SEER до 5,68
  • SCOP до 4,24
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW, 6.0KW
  Од: 110.942,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN SKY AIR

  0 out of 5

  DAIKIN SKY AIR

  Водечка технологија за климатизација со најголема ефикасност – идеална за мали и средно големи комерцијални простори

  • Daikin Sky Air едно решение за греење, ладење, вентилација и прочистување на воздухот. Препорачлив за :дата центри и сервер сали, бутици ,мали продавници , канцеларии и ресторани.
  • Обезбедува супериорен комфор со стил и модерен изглед на вашиот простор.
  • Daikin Sky Air единиците се карактеризираат со исклучително тивка работа и значително намалена потрошувачката на електрична енергија.
  • Daikin Sky Air е првиот Европски комерцијален систем за ладење и греење со  R-32 еколошки  фреон кој директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност.
  • SEER до 8,02највисока сезонска енергетска ефикасност во оваа класа производи.
  • Можност за дотур на свеж воздух со системите за вентилација со помош на ефикасното враќање топлина.
  • Работа на надворешни температури до -20°C
  • Можност да се намали загубата на топол и ладен воздух преку влезовите со поврзување на SkyAir со воздушните завеси Biddle.

  Забелешка: За цeна на комплетен Sky Air систем побарајте понуда на info@icsgroup.mk.
  Цената на овој систем зависи од цената на НАДВОРЕШНИТЕ и од ЦЕНАТА на ВНАТРЕШНИТЕ ЕДИНИЦИ (кои може да бидат од различен модел и различен капацитет) .

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT F ETVX – E6V/E9W+EPRA14 -18DV3/W1 греење, ладење и топла санитарна вода

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT F ETVX – E6V/E9W+EPRA14 -18DV3/W1 греење, ладење и топла санитарна вода

  Општи информации

  • Високотемпературна топлинска пумпа АLTHERMA 3H HT F за греење, ладење и топла санитарна вода – идеална за нови но и за слабо изолирани објекти.
  • ETVX-V/W внатрешна подно-парапетна единица со интегриран бојлер за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик со можност за 180l или 230l.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W.
  • Мала површина при инсталација од 0,36 m2.
  • Достапни бои: бела боја
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 70°C
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT W ETBH- E6V/E9W + EPRA14-18DV3/W1 греење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT W ETBH- E6V/E9W + EPRA14-18DV3/W1 греење

  Општи информации

  • Високотемпературна топлинска пумпа АLTHERMA 3H НT W за греење идеална за нови и слабо изолирани објекти.
  • ETBH-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 70°C.
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT W ETBX–E6V/E9W + EPRA14-18DV3/W1 греење и ладење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT W ETBX–E6V/E9W + EPRA14-18DV3/W1 греење и ладење

  Општи информации

  • Топлинска пумпа АLTHERMA 3H НT W за греење и ладење идеална за нови, но и за слабо изолирани објекти
  • ETBX-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W.
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 65°C.
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT F ЕTVH12 E6V/E9W + EPRA08-12EV3/W1 греење и топла вода

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT F ЕTVH12 E6V/E9W + EPRA08-12EV3/W1 греење и топла вода

  Општи информации

  • Среднотемпературна топлинска пумпа АLTHERMA 3H МT F за греење и топла санитарна вода – идеална за нови но и за слабо изолирани објекти
  • ETVH-V/W внатрешна подно парапетна единица со интегриран бојлер за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик со можност за 180l и
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W
  • Мала зафатнина при инсталација од 0,37m2.
  • Достапни бои: бела боја
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели:подно,високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкоијлери)
  • Максимална температура на излез на вода до 65°C
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBH-12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBH-12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење

  Општи информации

  • Среднотемпературна топлинска пумпа АLTHERMA 3H MT W за греење идеална за нови и слабо изолирани објекти.
  • ETBH12-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W.
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 65°C.
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBX12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење и ладење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBX12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење и ладење

  Општи информации

  • Топлинска пумпа АLTHERMA 3H MT W за греење и ладење идеална за нови, но и за слабо изолирани објекти
  • ETBX12-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W.
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 65°C.
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 M EBLA09-16D(3)V3/D(3)W1 Греење и ладење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 M EBLA09-16D(3)V3/D(3)W1 Греење и ладење

  Општи информации

  • Нискотемпеературна топлинска пумпа АLTHERMA 3M – EBLA09-16D(3)V3/D(3)W1 за греење и ладење идеална за нови и нискоенергерски објекти.
  • Моноблок систем сè-во-едно – ги вклучува сите хидраулични делови внатре
  • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлинска пумпа воздух-вода
  • Вграден резервен електричен грејач како опција за дополнително загревање при екстремно ниска надворешна температура
  • Избор на предаватели: подно, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 55°C.

  Контактирајте не

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions