fbpx

Каталог на Производи/Продавница

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FTXM-42N (R-32)

  A++
  -5%
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FTXM-42N (R-32)

  • Посвеж, и исклучително чист воздух благодарение на технологијата Flash Streamer на Daikin: можете да дишите длабоко без грижа за нечист воздух!
  • Енергетска класа (ладење/греење) до A++/А++
  • Капацитет: 4, 2KW;
  90.322 ден 85.806 ден (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN SENSIRA FTXF-A (R-32)

  A++
  -5%
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN SENSIRA FTXF-A (R-32)

  • Високоѕидна клима со елегантен дизајн – BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон.R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%, во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава.
  • Енергетска ефикасност (ладење/греење): A++/A+
  • Достапни капацитети: 3,5KW; 5KW; 6KW; 7,1 KW
  42.900 ден 40.755 ден (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN COMFORA - FTXP-L (R-32)

  A++
  -5%
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN COMFORA – FTXP-L (R-32)

  • Високоѕидна инвертер клима со современ дизајн за заштеда на простор (препорачлива за реновирани објекти, бидејќи лесно може да се вгради над врата)
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A++
  • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW; 7KW
  50.778 ден 48.239 ден (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN COMFORA FTXTP-K оптимизиран за греење (R-32)

  A++
  -5%
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN COMFORA FTXTP-K оптимизиран за греење (R-32)

  • Загарантирано пријатно греење дури и на температура од -25ºC. на околината.
  • Високоѕидна инвертер клима  со  современ дизајн за заштеда на простор
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A++
  • Достапни капацитети: 2,5KW; 3,5KW;
  104.847 ден 99.605 ден (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN NEXURA FVXG-K (R-410)

  A++
  -5%
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN NEXURA FVXG-K (R-410)

  • Алуминиумскиот дел од предната плоча на внатрешната единица на Nexura има можност за радијантно затоплување, исто како и традиционалниот радијатор, за да си овозможите уште поголема удобност во ладните денови.
  • Онлајн контролер (опција): можност да ја контролирате температурата од која било локација со апликација, преку вашата локална мрежа или интернет
  • Може да се инсталира на ѕид или да се вгради во него
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A++
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW
  110.484 ден 104.960 ден (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN FVXM–F - FLOOR STANDING UNIT (R-32)

  A++
  -5%
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN FVXM–F – FLOOR STANDING UNIT (R-32)

  • Инвертер клима уред со уникатен дизајн чија ниска висина (620 mm) овозможува уредот да се вклопи совршено под прозорец.
  • R-32 еколошки фреон.Избирањето на производот R-32 го намалува влијанието врз животната средина со 68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност.
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW
  90.809 ден 86.269 ден (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA - ERLQ-CW1

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA – ERLQ-CW1

  • Инвертер swing компресор
  • Надворешна единица
  • Работа и на надворешни температури: до -25°C.
  • Димензии В х Ш х Д (mm) – 1.345 х 900 х 320
  • Опсег на работа –
   – Греење – мин. – макс. -25°C до +35°C
   – Ладење – мин. – макс +10°C до +46°C
   – Топла санитарна вода -25°C до +35°C
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTERMA LТ EHVH-CB

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTERMA LТ EHVH-CB

  • Парапетна топлотна пумпа на принципот воздух-вода за греење и топла вода, идеална за куќи со ниска енергија
  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сè, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Енергетски ефикасен систем само за греење, базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
  • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTERMA LT - EHVX-CB

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTERMA LT – EHVX-CB

  • Вградена внатрешна единица: парапетна единица што содржи сe, заедно со резервоар за топла санитарна вода
  • Енергетски ефикасен систем за греење и ладење базиран на технологијата на топлотна пумпа на принципот воздух-вода
  • Најдобра сезонска ефикасност од А++, што овозможува најголема заштеда на работните трошоци
  • Надворешната единица вади топлина од надворешниот воздух, дури и на -25°C
  • Управувач преку интернет (опционално): можност за контрола на внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет и можност за надгледување на потрошувачката на енергија
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTERMA LT – EHBH-CB (V)

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTERMA LT – EHBH-CB (V)

  • Внатрешна ѕидна единица
  • Енергетски ефикасен систем само за греење,базиран на технологијата на топлотна пумпа воздух-вода
  • Совршено се вклопуваат во новоизградените, како и во куќи со идеална термичка изолација
  • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци А++
  • Флексибилна конфигурација во однос на топлинските предаватели-(грејните тела)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTERMA LT – EHBX-CB

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTERMA LT – EHBX-CB

  • Внатрешна ѕидна единица
  • Енергетски ефикасен систем само за греење,базиран на технологијата на топлотна пумпа воздух-вода
  • Совршено се вклопуваат во новоизградените, како и во куќи со идеална термичка изолација
  • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци А++
  • Флексибилна конфигурација во однос на топлинските предаватели-(грејните тела)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EBLQ-CV3

  A++
  A++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA LT MONOBLOK EBLQ-CV3

  • Реверзибилен моноблок систем на принципот воздух-вода, идеален кога внатрешниот простор е ограничен
  • Компактна повратна моноблок-единица за просторно ладење и греење со можност за  дополнителна топла санитарна вода
  • Безгрижна инсталација: потребно е само поврзување со вода
  • Континуирана  работа дури и при надворешна температура од -25°C благодарение на функциите за заштита од мрзнење, како на пример слободно висечки калем
  • Најдобра сезонска ефикасност, обезбедувајќи највисока заштеда на тековните трошоци со А++