Мултисплит системи

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 2MXM-A

  0 out of 5

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 2MXM-A

  Општи предности на Daikin мулти сплит системите

  • Една надворешна единица MXM/A (2MXM/A ; 3MXM/A ; 4MXM/A и 5MXM/A) – може да поврзе 2, 3, 4 или 5 внатрешни единици.
  • Сите внатрешни единици функционираат поединечно и независно според зададениот режим за греење или ладење.
  • Голем избор на внатрешни единици со дизајн кој може да се вклопи со секој ентериер.
  • Заштеда на простор, време и монтажа.
  • Тивко работење – Намалена бучавост.
  • Најекономично решение за куќи, канцеларии, мали комерцијални установи.

   

  Забелешка: За цeна на комплетен МУЛТ-СПЛИТ систем побарајте понуда на info@icsgroup.mk.
  Крајната цена на овој систем зависи од цената на НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА и од ЦЕНАТА на ВНАТРЕШНИТЕ ЕДИНИЦИ (кои може да бидат одразличен модел и различен капацитет) .

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 3MXM-A

  0 out of 5

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 3MXM-A

  Општи предности на Daikin мулти сплит системите

  • Една надворешна единица MXM/A (2MXM/A ; 3MXM/A ; 4MXM/A и 5MXM/A) – може да поврзе 2, 3, 4 или 5 внатрешни единици.
  • Сите внатрешни единици функционираат поединечно и независно според зададениот режим за греење или ладење.
  • Голем избор на внатрешни единици со дизајн кој може да се вклопи со секој ентериер.
  • Заштеда на простор, време и монтажа.
  • Тивко работење – Намалена бучавост.
  • Најекономично решение за куќи, канцеларии, мали комерцијални установи.

   

  Забелешка: За цeна на комплетен МУЛТ-СПЛИТ систем побарајте понуда на info@icsgroup.mk.
  Крајната цена на овој систем зависи од цената на НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА и од ЦЕНАТА на ВНАТРЕШНИТЕ ЕДИНИЦИ (кои може да бидат одразличен модел и различен капацитет) .

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 4МXM-A

  0 out of 5

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 4МXM-A

  Општи предности на Daikin мулти сплит системите

  • Една надворешна единица MXM/A (2MXM/A ; 3MXM/A ; 4MXM/A и 5MXM/A) – може да поврзе 2, 3, 4 или 5 внатрешни единици.
  • Сите внатрешни единици функционираат поединечно и независно според зададениот режим за греење или ладење.
  • Голем избор на внатрешни единици со дизајн кој може да се вклопи со секој ентериер.
  • Заштеда на простор, време и монтажа.
  • Тивко работење – Намалена бучавост.
  • Најекономично решение за куќи, канцеларии, мали комерцијални установи.

   

  Забелешка: За цeна на комплетен МУЛТ-СПЛИТ систем побарајте понуда на info@icsgroup.mk.
  Крајната цена на овој систем зависи од цената на НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА и од ЦЕНАТА на ВНАТРЕШНИТЕ ЕДИНИЦИ (кои може да бидат одразличен модел и различен капацитет) .

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 5MXM-A

  0 out of 5

  DAIKIN MULTISPLIT SISTEM 5MXM-A

  Општи предности на Daikin мулти сплит системите

  • Една надворешна единица MXM/A (2MXM/A ; 3MXM/A ; 4MXM/A и 5MXM/A) – може да поврзе 2, 3, 4 или 5 внатрешни единици.
  • Сите внатрешни единици функционираат поединечно и независно според зададениот режим за греење или ладење.
  • Голем избор на внатрешни единици со дизајн кој може да се вклопи со секој ентериер.
  • Заштеда на простор, време и монтажа.
  • Тивко работење – Намалена бучавост.
  • Најекономично решение за куќи, канцеларии, мали комерцијални установи.

   

  Забелешка: За цeна на комплетен МУЛТ-СПЛИТ систем побарајте понуда на info@icsgroup.mk.
  Крајната цена на овој систем зависи од цената на НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА и од ЦЕНАТА на ВНАТРЕШНИТЕ ЕДИНИЦИ (кои може да бидат одразличен модел и различен капацитет) .

  Контактирајте не

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions