Прочистувачи на воздух

 • You've just added this product to the cart:

  Прочистувач на воздух MC70L

  Актуелно
  0 out of 5

  Прочистувач на воздух MC70L

  • Силно и моќно прочистување на воздухот со DAIKIN FLASH STREAMER технологијата – спој на нова технологија со подобрени карактеристики и исклучително тивок режим на работа
  • овозможува овој производ да го подобрува квалитетот на воздухот во секоја просторија
  • Во широк опсег ги уништува и отстранува честиците на прашина, разни непожелни мириси и микроби, а вирусите ги прави безопасни за средината
  • Голем проток на воздух: 420 m³/h во турбо режим на работа
  • Го збогатува воздухот со негативни јони обезбедувајки здрава атмосфера во секоја просторија
  • Мала бучавост до 16 dBA
  • Лесна, компактна и мобилна единица
  • Едноставен начин на чистење и ниски трошоци за одржување
  30.000,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  Прочистувач MCK55W

  0 out of 5

  Прочистувач MCK55W

  • Прочистување и навлажнување на воздухот во еден уред
  • Прочистувачот на воздух MCK55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и Flash Streamer технологијата
  • Високо ефикасен електростатски “HEPA” филтер
  • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за отстранување на непријатни и штетни мириси)
  • Отстранување на PM 2.5
  • отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непријатни миризби
  • Moќен усис на воздух, а исклучителен тивок режим на работа
  • Применлива површинa: 82m2
  • Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm
  • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  • Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  • Тежина: 9,5 kg
  • Тивок мод на работа – 19dBa  за прочистување на воздухот
  • Тивок мода на работа – 25dBa за навлажнување на воздухот
  32.069,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  Прочистувач MC55W

  0 out of 5

  Прочистувач MC55W

  • Прочистувачот на воздух MC55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и  уникатната Flash Streamer технологија на Daikin
  • Моќно прочистување на воздухот со DAIKIN STREAMER технологија
  • Електростатски “HEPA” филтер
  • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за дезодорирање)
  • Отстранување на PM честички 2.5
  • Отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непијатни миризби
  • Применлива површинa: 82m2
  • Димензии (вxшxд): 500 x 270 x 270 mm
  • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  • Тежина: 6,8kg
  • Тивок мод на работа до 19dBa
  27.049,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions