Подно - Парапетни

Подно – Парапетни

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING -25C

  Парапетна единица со оптимална удобност благодарение на уникатните карактеристики на оптимизирано греење

  • Сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A ++ при ладењe
  • SEER 6.50
  • SCOP 4,70
  • Tемпературен опсег на работа при ладење: -10ºC до +46 ºС
  • Температурен опсег на работа при греење: -25 ºC до +25º С
  • Достапни капацитети: 2.5KW 3.5KW;
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • “Heat boost”- Функција за зголемување на топлината – .Поставената температура се достигнува 20% побрзо отколку кај обичните инвертер клима уреди
  • “Floor warming”- Функција за затоплување на подот- јаоптимизира конвекцијата ( зрачењето) на топол воздух на долниот дел од единицата
  • “Нeat plus” – Функција која обезбедува 30 минути пријатно загревање со симулирање на зрачење на топлина (како конвенционален радијатор).
  • Свеж, чист воздух – Stylish го обезбедува најдобриот квалитет на воздухот во внатрешноста со помош на Daikin Flash Streamer технологијата. Овој систем ги отстранува честичките, алергените и мирисите за да овозможи здрав воздух во внатрешноста.

   

  Од: 143.300,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  A+++
  Актуелно
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN PERFERA FLOOR STANDING

  • Инвертер сплит ситем – BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон
  • Одличен  современ дизајн
  • Сезонска вредност до A ++ при греење и A +++ при ладењe
  • SEER 8,55/ SCOP 4,65
  • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
  • Чист воздух во затворените простории благодарение на Flash Streamer технологијата и титаниум – апатитниот филтер
  • Вграден WiFi контролер
  • Достапни капацитети: 2.0 KW (само за мулти сплит); 2,5KW; 3,5KW; 5KW
  • НОВО! Внатрешната единица може да се контролира само со користење на вашиот глас преку Amazon Alexa или Google Assistant
  • Економичен режим на работа
  • Моќен режим на работа
  • Тивко работење на внатрешната и надворешната единица
  • 24-часовен тајмер
  • Неделен тајмер
  • Можност за мулти-модел апликација
  Од: 108.700,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions