Тавански - Скриено монтажни

Тавански – Скриено монтажни

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  A+
  A+
  0 out of 5

  DAIKIN (скриенo-таванска единица)

  • Невидлива сплит  единица која  е сокриена во таванот, а видливи се само решетките за вшмукување и дување
  • BLUEVOLUTION серија со R-32 еколошки фреон – кој  го намалува влијанието врз животната средина  за  68% во споредба со R-410A и директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност..
  • Погодно за техничко ладење
  • Можност за мулти-модел апликација
  • Компактните  димензии,овозможуваат  лесно  да се монтира во тавански отвори од само 240mm
  • Енергетска класа (ладење/греење) до  A+/A+
  • SEER до 5,68
  • SCOP до 4,24
  • Достапни капацитети: 2.5KW; 3.5KW; 5.0KW, 6.0KW
  Од: 111.400,00 ден. 100.260,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions