STYLISH

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN STYLISH

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN STYLISH

  • Инвертер клима уред,со иновативен и елегантен дизајн со боја: бела, сребрена и боја на црно дрво.
  • Енергетска ефикасност (ладење/греење): A+++/A+++
  • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 4,2KW; 5KW
  Од: 101.463,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN STYLISH -25°C

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN STYLISH -25°C

  Елегантна однадвор, паметна одвнатре

  • Капацитетот на греење при ниски надворешни температури е загарантиран дури и до -25°C!
  • Инвертер клима уред,со иновативен и елегантен дизајн со боја: бела.
  • R32 еколошки фреон- R-32 влијае во намалување на штетното влијание врз околината до 68%,во споредба со R410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава
  • Енергетска ефикасност (ладење/греење): A++/A+++
  • SEER до 7,63
  • SCOP до 5,10
  • Достапни капацитети: 3.0KW;
  • Температурен опсег на работа при ладење од -10ºС до +46ºС
  • Температурен опсег на работа при греење од -25ºС до +18ºС

  Од: 134.187,00 ден. (со вклучено 18% ДДВ)

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions