ГРЕЕЊЕ

ГРЕЕЊЕ

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 M EDLA09-16D(3)V3/D(3)W1 греење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 M EDLA09-16D(3)V3/D(3)W1 греење

  Општи информации

  • Нискотемпературна моноблок топлинска пумпа АLTHERMA 3M –EBLA09-16D(3)V3/D(3)W1 за греење идеална за нови и нискоенергетски објекти..
  • Моноблок систем сè-во-едно ги вклучува сите хидраулични делови внатре
  • Енергетски ефикасен систем за греење базиран на технологијата на топлинска пумпа воздух-вода
  • Вграден резервен електричен грејач како опција за дополнително загревање при екстремно ниска надворешна температура
  • Избор на предаватели: подно, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 55°C.

   

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT W ETBH- E6V/E9W + EPRA14-18DV3/W1 греење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H HT W ETBH- E6V/E9W + EPRA14-18DV3/W1 греење

  Општи информации

  • Високотемпературна топлинска пумпа АLTHERMA 3H НT W за греење идеална за нови и слабо изолирани објекти.
  • ETBH-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 70°C.
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBH-12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 H MT W ETBH-12E6V/E9W+EPRA08-12EV3/W1 греење

  Општи информации

  • Среднотемпературна топлинска пумпа АLTHERMA 3H MT W за греење идеална за нови и слабо изолирани објекти.
  • ETBH12-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица EPRA-V/W.
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, високотемпературни радијатори, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 65°C.
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 R W ЕBBH- D6V/D9W+ERLA11-16DV3/W1 греење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 R W ЕBBH- D6V/D9W+ERLA11-16DV3/W1 греење

  Општи информации

  • Топлинска пумпа АLTHERMA 3R W за греење идеална за нови објекти и нискоенергетски куќи.
  • EBBH-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица ERLA-V/W.
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 60°C.
  • Елегантен и модерен дизајн, наградуван 2018 год.

  Контактирајте не

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 R W EHBH-E6V/E9W + ERGA-EV(H) Греење

  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 R W EHBH-E6V/E9W + ERGA-EV(H) Греење

  Општи информации

  • Нискотемпературна топлинска пумпа АLTHERMA 3R W за греење  идеална за нови и нискоенергетски куќи.
  • EHBH-V/W компактна високоѕидна внатрешна единица со минимален простор за инсталација.
  • Внатрешната единица се комбинира со надворешна единица ERGA-V/(H)
  • Достапни бои: бела боја.
  • Еколошки фреон-R32, кој го намалува негативното влијание врз животната средина за околу 68% во споредба со R-410A.
  • Избор на предаватели: подно, нискотемпературни радијатори и вентилоконвектори (фенкојлери).
  • Максимална температура на излез на вода до 65°C.

  Контактирајте не

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions