fbpx

ALTHERMA 3 so R-32 (bluevolution)

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHVX-D3V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHVX-D3V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  • Топлотна пумпа за греење, ладење  и  топла санитарна вода ,  идеална  за нискоенергетски куќи
  • Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  • Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin  ERGA-DV
  • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 – ЕHVH-D6V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 – ЕHVH-D6V(G) BLUEVOLUTION (R-32)

  • Топлотна пумпа за греење и  топла санитарна вода , идеална  за нискоенергетски куќи
  • Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  • Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin  ERGA-DV
  • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBH-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBH-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

  • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност само греење Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
  • 65°C температура на излезна вода
  • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти, нема потреба од други компoненти
  • PCB- таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBX-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHBX-D6V BLUEVOLUTION (R-32)

  • Топлотна пумпа- високоѕидна внатрешна единица со можност за греење и ладење ( модел EHBX-D6V(G)
  • Работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  • Работи со Еколошки фреон R32- енергетски поефикасен и поштедлив
  • 65°C температура на излезна вода
  • Вклучувајќи ги сите хидраулични компoненти,во својот состав , нема потреба од други дополнителни компoненти.
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN ALTHERMA 3 – ERGA-DV BLUEVOLUTION (R-32)

  A+++
  A+++
  0 out of 5

  DAIKIN ALTHERMA 3 – ERGA-DV BLUEVOLUTION (R-32)

  • Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma со R32 еколошки фреон
  • Надворешна единица.
  • Достапни капацитети: 4kw, 6kw, 8kw
  • Сезонска ефикасност до А+++
  • Сезонска ефикасност на греење, со COP до  5,1 (7°C / 35°C)