SKY AIR – системи

SKY AIR – системи

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN SKY AIR

  0 out of 5

  DAIKIN SKY AIR

  Водечка технологија за климатизација со најголема ефикасност – идеална за мали и средно големи комерцијални простори

  • Daikin Sky Air едно решение за греење, ладење, вентилација и прочистување на воздухот. Препорачлив за :дата центри и сервер сали, бутици ,мали продавници , канцеларии и ресторани.
  • Обезбедува супериорен комфор со стил и модерен изглед на вашиот простор.
  • Daikin Sky Air единиците се карактеризираат со исклучително тивка работа и значително намалена потрошувачката на електрична енергија.
  • Daikin Sky Air е првиот Европски комерцијален систем за ладење и греење со  R-32 еколошки  фреон кој директно доведува до намалување на потрошувачката на енергија, благодарение на високата енергетска ефикасност.
  • SEER до 8,02највисока сезонска енергетска ефикасност во оваа класа производи.
  • Можност за дотур на свеж воздух со системите за вентилација со помош на ефикасното враќање топлина.
  • Работа на надворешни температури до -20°C
  • Можност да се намали загубата на топол и ладен воздух преку влезовите со поврзување на SkyAir со воздушните завеси Biddle.

  Забелешка: За цeна на комплетен Sky Air систем побарајте понуда на info@icsgroup.mk.
  Цената на овој систем зависи од цената на НАДВОРЕШНИТЕ и од ЦЕНАТА на ВНАТРЕШНИТЕ ЕДИНИЦИ (кои може да бидат од различен модел и различен капацитет) .

  Контактирајте не

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions