Внатрешни единици

Внатрешни единици

 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV- скриена таванска единица FXDA-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV- скриена таванска единица FXDA-A

  Општи информации

  • Единица со компактни димензии која лесно може да се монтира во таванскa празнина од само 240mm.
  • Просечниот надворешен статички притисок до 44 Pa го олеснува користењето на единицата благодарение на флексибилните цевки со различни должинa
  • Оптимизиран дизајн за ладилно средство R-32
  • Дискретно скриена во таванот: се гледаат само решетките за вшмукување и дување
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV- високоѕидна единица FXAA-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV- високоѕидна единица FXAA-A

  Општи информации

  • Високоѕидна единица идеална за соби без спуштени тавани и без слободен простор на подот
  • Може да се инсталира лесно и едноставно во новоизградените објекти или реновирани.
  • Единица од 15 класа, специјално направена за мали и добро изолирани соби, како на пример, хотелски соби, мали канцеларии итн.
  • Оптимизиран дизајн соодветен за разладно средство R-32.
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV- кружно касетна единица FXFА-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV- кружно касетна единица FXFА-A

  Општи информации

  • Кружно касетна единица со распределба на воздухот во сите насоки – 360°C
  • Интелигентни сензори за заштеда на енергија и максимална удобност
  • Најширок избор досега на дизајни и бои на украсни панели
  • Флексибилност за да одговара за секој распоред во просторот без да се менува локацијата на единицата!
  • Функција за автоматско чистење која обезбедува висока ефикасност
  • Оптимизиран дизајн соодветен за разладно средство R-32.
 • You've just added this product to the cart:

  DAIKIN VRV - целосно рамна касета FXZA-A

  0 out of 5

  DAIKIN VRV – целосно рамна касета FXZA-A

  Општи информации

  • Целосно рамна касета
  • Најтивката касетна единица на пазарот (25dBA)
  • Сензор за присуство (опционално)
  • Сензор за под (опционално)
  • Декоративен панел во 2 бои (бела и бело-сребрена)
  • Оптимизиран дизајн за ладилно средство R-32
  • Единица со мал капацитет развиена за мали или добро изолирани простории

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions