Контакт

ИЦС ГРУП д.о.о.

Продажен салон –   i-Showroom :
бул.Илинден бр.160/1, Карпош
Тел. (02) 30 84 465 / 076 / 344-728
e-mail: i-showroom@icsgroup.mk
Работно време – понеделник до петок од 8-18 часот, сабота oд 9-15 часот

Сервис
ул. Христо Татарчев 1, бр.107 -Скопје
Тел.  076 / 344-728
emailservice@icsgroup.mk
Работно време –понеделник до петок од 8-16 часот

Дирекција:
Ул. 164 бр.46а,1000 Скопје, МАКЕДОНИЈА
Тел: (02) 3109 949
e-mail: info@icsgroup.mk

 

Oфицир за заштита на лични податоци:
Ивона Петровска  тел. 02 3109 949, е-маил  ivona@icsgroup.mk

Продажен салон - i-showroom

Продажен салон

Контакт Форма

    Доколку имате прашања до нас, Ве молиме да го пополните формуларот


    12345

    captcha

    0

    ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions