Портфолио

Портфолио на реализирани проекти

DAIKIN заедно со ИЦС ГРУП е се што Ви треба кога се работи за греење, климатизација и вентилација – прецизни, точни и со големо искуство во тоа што го работиме.

Доказ за таквиот начин на рбота се големиот број на реализирани објкти: хотели, болници, канцелариски простории, спортски сали, дата центри, индивидуални домови, и сл.

…..Резиденцијалните објекти бараат долгорочно и квалитетно решение за греење и климатизација, решение кое со своите перформанси нема да го нарушат комфорот и квалитетот на живеење…..

DAIKIN ALTHERMA е вистинскиот Енергетски ефикасен и природен избор за секој нов или реновиран објект. Во Европа до денес, реализирани се повеќе од 175.000 единици, а само во Македонија во последните 5 години инсталирани се повеќе од 700 единици.Хотел “FREYA“ – Струга

Ресторан “BASTION Plaza“ – Скопје

Референтен објект: “Eichholtz by Asprom“- Скопје

ИНДИВИДУАЛНА КУЌА нас. Бардовци

Референтен објект: АД. ПИВАРА – Скопје

“Hotel PANORAMIKA DESIGN and SPA“– Скопје

“Panoramika” – резиденцијален комплекс“- Скопје

“QUEHENBERGER Logistics“- Скопје

“MERCURE“ хотел – Тетово

“АЛЕКСАНДАР СКВЕР“ хотел – Скопје

“ПЕЛИСТЕР” – угостителски објект – Скопје

“АРЕНА ФИЛИП II” – градски стадион – Скопје

“ЈАНЕ САНДАНСКИ” спортски центар и ”ХОТЕЛ РУСИЈА” – Скопје

“EUROITALIA INVESTMENT MAKEDONIJA“ – општа болница

“АЏИБАДЕМ СИСТИНА” – Клиничка болница

“8-ми Септември” – градска општа болницa

АЛКАЛОИД АД – Скопје

“НЕТ ЕЛЕКТРОНИКС” деловен објект – Скопје

ТЕЛЕВИЗИЈА СИТЕЛ – деловни простории

“СОРАВИА” – Резиденцијален комплекс – нас.Водно

“ОХРИДСКА БАНКА“ – централа Охрид

“КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА“ – централа Скопје

”COCA COLA” погон ПИВАРА – Скопје

“КПД ИДРИЗОВО” – административна зграда, полуотворено одделение и отворено машко одделение.

ИНДИВИДУАЛНА КУЌА – нас.Водно

Индивидуален објект – нас. Маврово

ИНДИВИДУАЛНА КУЌА – нас. ЗЛОКУЌАНИ

“ЕВН” главна административна зграда – Битола

“МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ” стар објект – Скопје

“ФОКУС” деловен објект – Скопје

“ДУОДЕНТ”- стоматолошка ординација

“ВМРО”- деловен центар

“Модуларно основно училиште” нас. ИЛИНДЕН

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions