fbpx

ПродавницаЦелосно решение за климатизација на вашата продавница

Од енергетски ефикасно греење и ладење, до достојно ладење на храната, имаме решенија за климатизација за вашиот бутик, продажен ланец или продавница за прехранбени производи. Научете повеќе за опциите што се достапни за вашата продавница.

 • Намалете ја загубата на топол и ладен воздух од влезот со нашите Воздушни завеси Biddle и заштедете до 72% поврзувајќи ги со нашите топлотни пумпи наместо да ги приклучите во струја.
 • Уживајте во свежиот воздух со ефикасните системи за вентилација што ја враќаат енергија од издувниот воздух.
 • Уникатната касета со автоматско чистење собира прав од внатрешниот топлински разменувач за да ја зголеми работната ефикасност до 50% и значајно да ги намали трошоците за одржување.
 • Скриените тавански единици се вклопуваат беспрекорно во вашиот ентериер и ослободуваат простор за полици и екрани.
 • Услугата Daikin Cloud ви овозможува да управувате со повеќе места од секоја локација.
 • Доверливиот резервен систем овозможува замрзнувачите и фрижидерите да работат постојано и ја чува храната свежа.
 • Малата зафатнина на единицата рационално го искористува просторот и овозможува лесна инсталација.
 • Заштедете енергија и придобијте повеќе од обновливата енергија со нашата уникатна технологија за враќање топлина.
 • Практичната контрола употреба и паметните програми ја олеснуваат контролата на климата низ целата продавница.

Придобијте повеќе од енергетската ефикасност

Секое решение на Daikin е создадено со иновативни технологии за заштеда на енергија.

 • Уникатната касета со автоматско чистење ја зголемува работната ефикасност за до 50%
 • Користете обновлива енергија со нашата уникатна технологија за враќање на топлината
 • Воздушните завеси Biddle ја намалуваат загубата на топол и ладен воздух преку влезот и ја зголемуваат заштедата на енергија за до 72% во споредба со електричните решенија
 • Нашата Услуга Daikin Cloud ви овозможува да ја контролирате и управувате потрошувачката на енергија од секоја локација во секое време

Контролирајте ги енергетските трошоци

Услугата Daikin Cloud ви овозможува да контролирате повеќе продавници од секоја локација во секое време Управувајте со енергетските трошоци и оптимизирајте ја потрошувачката на енергија со програмите и извештаите што се лесни за употреба.


Намалети ги вкупните трошоци што ги имате како корисник

Нашите решенија за греење и ладење се дизајнирани да го зголемат враќањето на инвестицијата. Со енергетски ефикасни технологии, заштедувате на подолг период. Со производство, инсталација и сервисирање на вашиот систем, можеме да го оптимизираме и продолжиме неговиот работен век.


Од мали бутици за облека до големи продавници за прехранбени производи

Без разлика дали проектот е голем или мал, нудиме решенија за греење и ладење што ќе одговараат на вашата продавница. Најдете го она што совршено ќе ви одговара со големината на продажбата или потребите.


Дознајте повеќе