Рекреативен центар

Удобна атмосфера за секаква
рекреативна намена
Контактирајте нè Решенијата за климатизација на Daikin создаваат удобна атмосфера за вашите
посетители и ги намалуваат работните трошоци со помоши на енергетски
ефикасните технологии.


Удобно поминато слободно време

Без разлика дали се релаксирате во салата за вежбање или се ослободувате од стресот со пријатна вечера, имаме решенија за секаква рекреативна намена. Со Daikin почувствувајте што значи слободно време.

Нашите системи за вентилација со враќање топлина
ја враќаат топлината од издувниот воздух и
овозможуваат свеж воздух да циркулира низ објектот,
го отстрануваат застоениот воздух и непријатните
мириси и ја прилагодуваат влажноста на воздухот
по ваша желба. Можете да сметате на големи
количини топла вода овозможена од ефикасната
технологија на топлотна пумпа за да може тушевите,
бањите и собите со пареа да работат во секое време
Сала за вежбање и бања
Лесно е да се изведе прецизна и паметна контрола
на квалитетот на воздухот со нашите контролери
преку интернет. Одржувајте стабилни температура
и ниво на влажност за да ги заштитите историските
артефакти и вредни уметнички дела.
Музеи и изложби
Нудиме целосни решенија за ресторани со различни
потреби од разладување и ладење. Замрзнатата
храна, свежата храна од фрижидер и разладените
вина се одржуваат на совршена температура, а
гостите уживаат во јадење при целосна удобност.
Ресторани
Може да сметате на разладувачи со широк опсег на
работа и опрема за климатизација, за да одржите
здрава и удобна атмосфера со свеж воздух што
циркулира низ целиот стадион и им овозможува
на посетителите да навиваат, да се забавуваат и да
играат цела ноќ.
Стадиони

За секој проект и секоја потреба

Без разлика дали имате голем или мал проект, имаме широка опрема и желба да ви помогнеме. Нудиме решенија за греење, ладење, разладување и топла вода за објекти од сите големини, нови градби и доградби, како и замена и надградување на вашиот постоечки систем. Најдете го она што совршено ќе ви одговара со големината на проектот или потребите.


Дознајте повеќе

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions