fbpx

Системите за индустриско ладење


Имајте придобивка од нашата политика на производство без дефекти

Кога имате производствена фабрика или објект во кој се наоѓа голем инвентар, од витално значење за вашиот бизнис е системот за климатизација да работи беспрекорно во секое време.

  • Нашата политика на производство без дефекти значи дека постојано ја тестираме секоја единица за време на производството, за да се увериме дека ќе работи совршено во годините што доаѓаат
  • Пред склопување на единицата, го тестираме секој дел за да провериме дали ги задоволува нашите стандарди за квалитет
  • Ги користиме само деловите со најдобар квалитет и повеќето од нив се произведени за сопствени цели

Намалете ја емисијата на издувни гасови

Нашите енергетски ефикасни технологии ќе ви помогнат да ја намалите емисијата на јаглеродни гасови и да ги намалите трошоците.

  • Нашата препознатлива инвертор-технологија ја зголемува енергетската ефикасност за до 30%
  • Процесот на враќање топлина повторно ја користи топлината произведена за време на процесот на ладењеза да ги згрее канцелариите и другите простории
  • Мисијата на Daikin е да истражува и развива иновативни еколошки решенија за објектите

Врвна иновација

Нашите центри за развивање производи за сопствени цели и внатрешното производство на делови гарантираат најдобар квалитет на системи за индустриско ладење на пазарот.

  • Инженерите на Daikin се посветени во производството на нови продукти и технологии
  • Веднаш реагираме на промените во правниот системзатоа што ги развиваме производите за сопствени цели
  • Производството на наши сопствени компресори значи дека можеме да го гарантираме нивниот висок квалитет

Работиме со вас

Daikin е вистински партнер кога станува збор за дизајнирање решенија за индустриско ладење за ваши потреби. Советниците и инсталаторите на Daikin работат со вас на лице место за да развијат конкретно решение за вашиот објект врз основа на вашите потреби, барања, локација, градежни услови и др. Било да барате решение од типот приклучи-и-пушти, или нешто кориснички прилагодено, ги имаме ресурсите за да ги овозможиме и двете.


Од мали винарски визби до големи индустриски магацини

Без разлика дали проектот е голем или мал, нудиме решенија за индустриско ладење што ќе одговараат на вашите потреби.


Инфраструктурно ладење за податочни центри

За да може вашата IT-опрема да работи беспрекорно, нудиме достојни решенија за ладење, што се дизајнирани да ја задоволат големата количина на топлина што се создава во податочните центри и технолошките средишта.Дознајте повеќе