ХотелиКартички за брави со паметно поврзување

Нашиот уникатен систем за управување со картички за брави со паметно поврзување ја намалува потрошувачката на енергија без да наштети на удобноста на гостите . Кога гостите влегуваат и излегуваат од нивната соба или ги отвораат и затвораат нивните прозори, паметните картички за брави комуницираат со единиците на Daikin автоматски за да ја исклучат климатизацијата или греењето.


Целосно решение за климатизација на вашиот хотел

Од лични решенија за греење и климатизирање, до системи за заштеда на енергија, имаме решенија за климатизацијата во вашите гостински соби, сали за конференции, ресторани и велнес-центри. Научете повеќе за опциите што се достапни за вашиот хотел.

 • Намалете ја загубата на топол и ладен воздух од влезот со нашите Воздушни завеси Biddle и заштедете до 72% поврзувајќи ги со нашите топлотни пумпи наместо да ги приклучите во струја.
 • Вдишувајте свеж и здрав воздух, без мувла и алергени.
 • Уживајте во свежиот воздух со нашите системи за вентилација што може да задоволат големи простории.
 • Зачувајте ја храната свежа со ефикасно ладење на фрижидерските соби и фрижидерите.
 • Вградените функции за фрижидер, греење и ладење го зголемуваат враќањето на топлината и заштедата на енергијата.
 • Издржливите надворешни единици ги трпат сите временски услови при температури до -25°C.
 • Користете комбинација од обновлива енергија од воздух или од земја.
 • Поединечните контроли им овозможуваат на гостите да управуваат со својата удобност.
 • Картичките за брави со паметно поврзување заштедуваат енергија.
 • Енергетски ефикасно производство на топла вода со технологија на топлотна пумпа.
 • Стилските високоѕидни и скриените тавански единици се незабележливи со својот минималистички дизајн и тивкото работење.
 • Паметните програми ја олеснуваат контролата на климатизацијата низ целиот објект и нашиот Систем за управување со објекти (BMS) ви дозволува да ги интегрирате и контролирате сите аспекти на вашиот објект (греење, ладење, струја, осветлување, лифтови итн.)
 • Намалете ги трошоците за енергија со управување и оптимизирање на потрошувачката на енергија со нашата интелигентна функција Touch Manager.
 • Производство на големи количества топла вода до 17% поефикасно во споредба со бојлери на гас.
 • Контролирајте ги нивоата на влажност со напредните технологии за развлажнување и сушење на воздухот.


Од мали локали што нудат ноќевање со појадок до големи хотелски комплекси

Без разлика дали проектот е голем или мал, нудиме решенија за греење и ладење што ќе одговараат на вашиот хотел. Најдете го она што совршено ќе ви одговара со големината на хотелот или потребите.


Заштедете енергија

 • Контролирајте до 70% од целата потрошувачка на енергија на хотелот
 • Користете обновлива енергија за да имате греење и топла вода постојано
 • Паметната картичка за брава автоматски го исклучува греењето и климатизацијата кога гостинот ќе ја напушти собата или ќе го отвори прозорот
 • Интелигентната функција Touch Manager ви дава целосна контрола на потрошувачката на енергија со тоа што ви помага да ја управувате и оптимизирате потрошувачката

Unique auto cleaning technology

Our round flow and concealed ceiling units have optional auto cleaning filters that increase efficiency, comfort and reliability for your guests maximizing customer satisfaction.


Дознајте повеќе

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions