fbpx

Портфолио - “АЏИБАДЕМ СИСТИНА” – Клиничка болница

“АЏИБАДЕМ СИСТИНА” – Клиничка болница


Опис на проектот

Изведба на, греење, ладење, вентилација и автоматика со:

  • 10 x топлотни пумпи вода-вода со вкупен греен/ладилен капацитет 3.400 kW – (CLINT)
  • 10 x Клима комори – (PROKLIMA)