За вашиот дом

Daikin овозможува удобност
во вашиот дом
Контактирајте нè Со нашите достојни контролни решенија, нема да ја зголемите енергетската
ефикасност на сметка на удобноста.

Целосно решение за климатизација на вашиот дом

Од централно греење и климатизирање, до паметни соларни системи и соларни опции, имаме решенија за греење, топла вода и ладење за секоја соба ва вашата куќа. Научете повеќе за опциите што се достапни за вашиот дом.

 • Паметната контрола ви овозможува да управувате со потрошувачката на енергија
 • Енергетските режими ги намалуваат трошоците
 • Топла вода, произведена од обновлива енергија
 • Нашето интелигентно око овозможува оптимален проток на воздух
 • Широк асортиман на внатрешни единици што одговараат на вашиот ентериер
 • Подобрете ги енергетските перформанси со помош на подно греење
 • Топла вода, произведена од обновлива енергија
 • Поврзување со еден радиатор за да имате топли крпи наутро
 • Преспивајте ги ноќите при стабилна температура
 • Вдишувајте здрав воздух, без мувла и алергени
 • Истрајни надворешни единици работат на сите временски услови
 • Намалете ја потрошувачката на енергија и заштедете пари со соларни панели

Барате ново решение за греење и климатизирање?

Дознајте повеќе за правото решение со избирање на посакуваниот тип на проект.


Дознајте повеќе

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions