fbpx

За вашиот дом


Удобност

Работиме со вас за да ја создадеме вашата клима врз основа на греење, ладење, контрола на влажност, вентилација и прочистување.

 • Паметна контрола
  одговара на вашиот стил на живеење
 • Иновативни технологии, како на пример, нашето интелигентно око, овозможуваат оптимален проток на воздух
 • Функциите за вентилација и прочистување на воздухот
  отстрануваат влажност, алергени и останати несакани бактерии и вируси

Штедење енергија

Нашите технологии за енергетска ефикасност заштедуваат енергија и пари.

 • Користете обновливи извори на енергија, како на пример, воздух, сонце, вода или почва, за да ја намалите емисијата на јаглерод
 • Алатките за управување со енергија ви овозможуваат да ја оптимизирате потрошувачката на енергија
 • Карактеристични технологии, како на пример, нашиот инвертор и Bluevolution ја зголемуваат ефикасноста

Доверливост

Со 60 години искуство, знаеме како да создадеме достојни климатски решенија.

 • Сертифицираните инсталатори на Daikin гарантираат врвна услуга
 • Постојаното тестирање за време на производниот процес е гаранција за нашата политика на производство без дефекти
 • Нашиот Европски центар за развој е лидер на пазарот за развивање технологии за климатизација

Целосно решение за климатизација на вашиот дом

Од централно греење и климатизирање, до паметни соларни системи и соларни опции, имаме решенија за греење, топла вода и ладење за секоја соба ва вашата куќа. Научете повеќе за опциите што се достапни за вашиот дом.

 • Паметната контрола ви овозможува да управувате со потрошувачката на енергија
 • Енергетските режими ги намалуваат трошоците
 • Топла вода, произведена од обновлива енергија
 • Нашето интелигентно око овозможува оптимален проток на воздух
 • Широк асортиман на внатрешни единици што одговараат на вашиот ентериер
 • Подобрете ги енергетските перформанси со помош на подно греење
 • Топла вода, произведена од обновлива енергија
 • Поврзување со еден радиатор за да имате топли крпи наутро
 • Преспивајте ги ноќите при стабилна температура
 • Вдишувајте здрав воздух, без мувла и алергени
 • Истрајни надворешни единици работат на сите временски услови
 • Намалете ја потрошувачката на енергија и заштедете пари со соларни панели

Барате ново решение за греење и климатизирање?

Дознајте повеќе за правото решение со избирање на посакуваниот тип на проект.


Дознајте повеќе