Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување: МАГАЦИОНЕР

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во магацинското работење имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција:

                           
МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации:

 •      Познавање на процесите во  магацинско работење.
 •      Задолжително познавање од материјално работење и користење апликативен софтвер
 •      Познавање (активно на користење) на  MS Office пакетот
 •      Поседување на возачка дозвола Б категорија
 •      Диплома од средно стручно или гимназиско образование

Искуство

 • Потребно е минимум 3 години работно искуство.

Вештини и способности:

 • Координација со колегите
 • Добри комуникациски и организациски способности
 • Уредност и педантност при работењето со целокупната документација
 • Фокус на детали

Клучни лични карактеристики: Прецизности и точност во работењето, педантност, уредност, лична одговорност.

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата и дополнителни бонуси според учинокот
 • Дополнително приватно здравствено осигурување
 • Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот

Работната позиција е во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го  испратат на следнава e-mail  адреса  info@icsgroup.mk (со назнака за работно место Магационер)

Сподели ја оваа новост

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions