Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување: ЈУНИОР ПРОЕКТЕН МЕНАЏЕР – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција:

Јуниор проектен менаџер

Цел на работното место е: Планирање, организација на изведба и контрола на проекти од помал обем како и  асистирање на Проектниот менаџер (сениор)  во водењето на објекти од поголем обем од почеток до крајна реализација на проектот.

Квалификации:

 • Завршено високо техничко образование, или Машински факултет
 • Со или без работно искуство

Работни задачи и одговорности:

 • Планирање на проекти со изработка на термички пресметки, план за реализација и буџет-понуда за проектот.
 • Реализација на проектите според планот за реализација како и контрола на реализацијата
 • Водење на целокупната документација при реализација проектите

Вештини и способности:

 • Високо изразени организациски способности
 • Планирање и анализа на детали кон формирање план за реализација способност за читање технички цртежи и работа со документација
 • Способност за комуникација со луѓе на различни позиции, градење авторитет, лидерски вештини, способност за носење одлуки
 • Напредно ниво за работа со компјутер – AutoCAD, Microsoft Office.

Ние нудиме:

 • Конкурентни месечни примања
 • Работа со најквалитени брендови
 • Програми за личен и професионален развој како и ментор при воведување во работниот процес
 • Работна атмосфера каде задоволството на вработените е клучна вредност
 • Дополнително приватно здравствено осигурување
 • Пакет на бонусирање и наградување според учинок.

Работната позиција е во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати своето  CV може да го испратат на следнава e-mail  адреса  info@icsgroup.mk (со назнака за работно место Јуниор Проектен менаџер)

Сподели ја оваа новост

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions