Кариера

Кариера – Вработување

Оглас за вработување: СЕРВИСЕР ЗА КЛИМИ, ТОПЛОТНИ ПУМПИ И VRV СИСТЕМИ (СО ИСКУСТВО)

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во лимарскиот погон, имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција: СЕРВИСЕР Цел на работното место: Сервисирање и одржување на клима уреди, топлотни пумпи, VRV системи и друга HVAC опрема. Квалификации: Со искуство Најмалку 3 години искуство работа како сервисер за клима уреди, топлотни пумпи, VRV и HVAC […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР- ПРОЕКТЕН МЕНАЏЕР

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од стручен, амбициозен и одговорен профил за работната позиција: Машински инженер – Проектен менаџер Цел на работното место е: Планирање, организација и контрола на изведбата на проектите. Координација на активностите со сите вклучени сектори за оптимално задоволување на временските рокови усогласени со клиентот и реализација […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: Лимар за лимарски погон.

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во лимарскиот погон, имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција: ЛИМАР Потребни квалификации:      Познавање на процесите во  лимарското работење.     Вештини за работа со алат и машини.      Способност за комуникација при превземање на задачите, разјаснување на детали и сл.     Диплома од средно стручно или гимназиско образование. Искуство: Пожелно е кандидатите да […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПОНУДИ

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од стручен, амбициозен и одговорен профил за работната позиција: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПОНУДИ Цел на работното место e: Поттикнување на продажбата преку изработка на понуди, предмери и оптимални решенија во процесот на проектирање и изведба на системите за климатизација. Потребни квалификации: ВСС/ Машински факултет предност […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: Раководител на продажба

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од стручен, амбициозен и одговорен профил за работната позиција: Раководител на продажба Цел на работното место e: Планирање и креирање на акциски план за унапредување на продажбата, преку проширување на базата на клиенти, остварување на таргетите за продажба, маркетинг активности и успешно менаџирање на вработените […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: МАГАЦИОНЕР

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во магацинското работење имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција:                            МАГАЦИОНЕР Потребни квалификации:      Познавање на процесите во  магацинско работење.     Задолжително познавање од материјално работење и користење апликативен софтвер     Познавање (активно на користење) на […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: ЈУНИОР ПРОЕКТЕН МЕНАЏЕР – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција: Јуниор проектен менаџер Цел на работното место е: Планирање, организација на изведба и контрола на проекти од помал обем како и  асистирање на Проектниот менаџер (сениор)  во водењето на објекти од поголем обем од почеток до крајна […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување: ПРОЕКТЕН МЕНАЏЕР – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција: Проектен менаџер Цел на работното место е: Планирање, организација и контрола на изведбата на проектите. Координација на активностите со сите вклучени сектори за оптимално задоволување на временските рокови усогласени со клиентот и реализација на проектот според финасиската […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – КООРДИНАТОР ЗА ПРОЕКТНИ ИЗВЕДБИ И МОНТАЖА

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од стручен, амбициозен и одговорен профил за работната позиција: КООРДИНАТОР ЗА ПРОЕКТНИ ИЗВЕДБИ И МОНТАЖА Клучни одговорности на координаторот се: Планирање на активностите за монтажа на опремаОрганизација на монтерски екипи по објекти и проекти, според динамичките планови на менаџерите на проектии согласно динамиката на продажбаКоординирање и […]
Прочитај повеќе...

Оглас за вработување – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР (важност до 16.09.2019г.)

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:   МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР   Потребни квалификации: Машински факултет, но може да се земат во предвид и кандидати со друг технички факултет Co или без работно искуство Задолжително познавање на англиски јазик Работа на компјутер […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions