Tag - Македонија

ИЦС ГРУП и оваа година добитник на престижното признание – “DАIKIN HIGHEST TURNOVER“

Чест и задоволство ни е да ја споделиме нашата радост за добиената нова награда “Daikin HIGHEST TURNOVER” за изминатата 2019 година. ИЦС ГРУП и оваа година, како и во претходните неколку години, го добива признанието за постигнат најголем успех од сите дистрибутери на Daikin во Македонија.
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions