Tag - 3 години гаранција

ЈУНСКА АКЦИЈА на најпродаваните DAIKIN инвертер клими

????<< Искористете ги ЈУНСКИТЕ ПОПУСТИTE на DAIKIN во ИЦС ГРУП и обезбедете си идеална клима во вашиот дом. >>???? ✔од 7% до 20% попуст или 24/48 рати без камата. ✔за on-line купување на моделот DAIKIN FTXB-C дополнителни 5% попуст. ДОКАЖАНО НАЈДОБРИ ✔ Само еден е DAIKIN – No.1 во светот.  ✔ 100 % задоволни корисници. ✔ EUROVENT сертификат – доказ од стручната јавност.  ✔ 3 години гаранција. ✔ Јапонски бренд – Европско производство. ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП – единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА. Продажен салон – Т.Ц. […]
Прочитај повеќе...

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions