Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување: СЕРВИСЕР ЗА КЛИМИ, ТОПЛОТНИ ПУМПИ И VRV СИСТЕМИ (СО ИСКУСТВО)

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во лимарскиот погон, имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција:

СЕРВИСЕР

 • Цел на работното место: Сервисирање и одржување на клима уреди, топлотни пумпи, VRV системи и друга HVAC опрема.

Квалификации:

Со искуство

 • Најмалку 3 години искуство работа како сервисер за клима уреди, топлотни пумпи, VRV и HVAC системите
 • Диплома од средно стручно образование
 • Одлично познавање на  системите за климатизација, топлотни пумпи, VRV и HVAC
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија и активен возач
 • Познавање на MS Office пакетот

Вештини/ способности:

 • Способност за работа со фреонски инсталации и струјни електрични инсталации.
 • Способност да установи дефект и причина за истиот
 • Способност да толкува шеми и работни планови
 • Одлични пишани и вербални способности за двонасочна комуникација

Клучни лични карактеристики: Прецизности и точност во работењето, педантност, уредност, лична одговорност.

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата  и дополнителни квартални бонуси според учинокот и постигнатите резултати
 • Дополнително приватно здравствено осигурување
 • Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот
 • Програми за професионален развој, посета на обуки и семинари
 • Работа со премиум брендови

Работната позиција е во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати своето  CV може да го  испратат на следнава e-mail  адреса  ivona@icsgroup.mk   (со назнака за работно место Сервисер).

Сподели ја оваа новост

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions