Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР (важност до 16.09.2019г.)

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:  

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

 

Потребни квалификации:

  • Машински факултет, но може да се земат во предвид и кандидати со друг технички факултет
  • Co или без работно искуство
  • Задолжително познавање на англиски јазик
  • Работа на компјутер (MS Office, AutoCad)
  • Искуство со работа на термотехнички  проекти  ќе се смета за предност
  • Задолжително поседување на возачка дозвола,  Б – категорија

Личен профил:

  • Способност за самостојна и тимска работа
  • Високо развиени комуникациски и организациони вештини
  • Одлични аналитички способност
  • Професионален и позитивен однос
Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV)  на следната email адреса: info@icsgroup.mk или пополнете ја Апликацијата за Вработување подолу најдоцна до 16.09.2019.  

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions