Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување: Лимар за лимарско производство.

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот во лимарскиот погон, имаме потреба од спремен и одговорен профил за работната позиција:

ЛИМАР

(за монтажа и производство)

Потребни квалификации:

 • За лимар во монтажа – Познавање на процесите во  лимарското работење – монтажа на каналски единици како и по потреба  работа во производствениот погон
 • За лимар во производство – Познавање на процесите во лимарското работење – изработка на елементи според налози, работа на машини во производствениот погон
 •       Вештини за работа со алат и машини
 •       Способност за комуникација при превземање на задачите, разјаснување на детали и сл
 •      Диплома од средно стручно или гимназиско образование

Искуство

 • Пожелно е кандидатите да имаат работно искуство во областа на лимаријата, но не е задолжително.
 • Добредојдени се и кандидати со предиспозии за работа во областа на лимарското производство,  како и работа на терен

Вештини и способности:

 • Координација со колегите
 • Добри комуникациски и организациски способности
 • Уредност и педантност при работењето
 • Фокус на детали

Клучни лични карактеристики: Прецизна личност, посветеност кон точно и навремено завршување на задачите.

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата  и дополнителни бонуси според учинокот
 • Дополнително приватно здравствено осигурување
 • Работно време од понеделник до петок од 07:30 до 15:30 часот

Работната позиција е во Скопје

Сите заинтересирани кандидати своето  CV може да го  испратат на следнава e-mail  адреса ivona@icsgroup.mk (со назнака за работно место Лимар)

Сподели ја оваа новост

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions