Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување – МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТЕРМО-ТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:   

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ТЕРМО-ТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ И СИСТЕМИ

  

Потребни квалификации:

 • Машински факултет (термо- техничко инженерство), но може да се зема во предвид и кандидати со друг технички факултет
 • Работно искуство-Минимум 3 години  на иста или слична позиција
 • Задолжително познавање на англиски јазик
 • Работа на компјутер (MS Office,CAD CAM, AutoCad)
 • Искуство со работа на термотехнички проекти / проектен менаџер

Личен профил:

 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Високо развиени комуникациски и организациони вештини
 • Одлични аналитички способност
 • Професионален и позитивен однос

Се добиваат следниве услови за работа

 • Редовни солидни примања
 • Работа во климатизирани простории
 • Можност за обука и стекнување нови знаења
 • Можност за посета и учество на саеми и други стручни надградувања
 • Награди за квалитетно извршување на работните задачи
Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV)  на следната email адреса: info@icsgroup.mk или пополнете ја Апликацијата за Вработување подолу.  

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions