Блог новости

Врати се кон Блог новости

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТИ – DAIKIN FTXB-C

СО ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПОПУСТИ  ВО ИЦС ГРУП , ЗАШТЕДЕТЕ ДО – 10% ПРИ КУПУВАЊЕ НА НАЈПРОДАВАНИОТ И ИСКЛУЧИТЕЛНО ШТЕДЛИВ ИНВЕРТЕРТ – FTXB-C, И АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА СУБВЕНЦИЈА ОД ГРАД СКОПЈЕ – 15.000 ден.

????<< DAIKIN FTXB-C (R-410) >>????

➡ Високоѕидна инвертер клима со рамен, стилски преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер.
➡ Енергетска класа (ладење/греење): A+/A+
➡ Достапни капацитети: 3,5KW; 5KW; 6KW
➡ Температурен опсег на работа при ладење -10ºС до +46ºC
➡ Температурен опсег на работа при греење -15ºС до +18ºC

➡Можност за дополнителни 5% попуст на моделот FTXB35-C со купување преку нашата веб страна: https://goo.gl/caXNjA

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions