Блог новости

Врати се кон Блог новости

ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТИ – DAIKIN SENSIRA FTXF50A и FTXF60A

>>СО ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПОПУСТИ ЗАШТЕДЕТЕ ДО – 10% ПРИ КУПУВАЊЕ НА НАЈПРОДАВАНИОТ И ИСКЛУЧИТЕЛНО ШТЕДЛИВ ИНВЕРТЕРТ – DAIKIN SENSIRA, И АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА СУБВЕНЦИЈА ОД ГРАД СКОПЈЕ – 15.000 ден.<<

➡ Акцијата трае до 01.05.2019 година.

✔➡ 10% попуст или 24 рати без камата на редовната цена, за моделите SENSIRA FTXF50A и FTXF60A.
✔➡ Гратис WIFi контролер за моделот SENSIRA FTXF35A (кој е со редовна цена oд 3.600 ден.)
✔➡ A++ енергетска класа,
✔➡ еколошки фреон R-32 и
✔➡ 3 години безусловна гаранција.
✔➡ ЕUROVENT сертификат –гаранција за квалитетот и потврда на перформансите

➡ ПОБРЗАЈТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП И СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД РЕШЕНИЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ: ЧИСТ ВОЗДУХ – ЗДРАВ ЖИВОТ.

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions