Блог новости

Врати се кон Блог новости

Извлечен е среќниот добитник на прочистувачот на воздух – FLASH STREAMER

ICS Group во соработка со Daikin Macedonia, на 26.12.2018 год. го извлече среќниот добитник на прочистувачот на воздух – FLASH STREAMER MC70L.
 
Добитникот е СЛАВИЦА ЦВЕТКОВА.
 
Честитки до добитничката на овој прекрасен уред, а голема благодарност и повеќе среќа им посакуваме на сите останати учесници во наградниот натпревар.

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions