Блог новости

Врати се кон Блог новости

ИЦС ГРУП го доби новиот Сертификат “Daikin HIGHEST TURNOVER 2018“ за постигнат најголем успех.

Горди сме што другите ја забележаа нашата работа и мисија во изминатата 2018 година.
ИЦС ГРУП го доби новиот Сертификат “Daikin HIGHEST TURNOVER 2018“ за постигнат најголем успех, од сите дилери на Daikin во Македонија.

Благодарност до сите кои ни ја дадоа својата доверба и веруваат во нас!

Професионалниот тим на ИЦС ГРУП може да одговори на сите предизвици во областа на Daikin HVAC системите!

ИЦС ГРУП – HCE PREMIUM Partner на DAIKIN за Македонија.

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions