Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување – КООРДИНАТОР ЗА ПРОЕКТНИ ИЗВЕДБИ И МОНТАЖА

ИЦС ГРУП ДОО – Скопје e приватна компанија,овластен партнер  на Јапонскиот бренд DAIKIN  за Македонија, специјализирана за проектирање,продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација. Во моментов поради проширување на тимот имаме потреба од стручен, амбициозен и одговорен профил за работната позиција:

КООРДИНАТОР ЗА ПРОЕКТНИ ИЗВЕДБИ И МОНТАЖА

Клучни одговорности на координаторот се:

 • Планирање на активностите за монтажа на опрема
 • Организација на монтерски екипи по објекти и проекти, според динамичките планови на менаџерите на проектии согласно динамиката на продажба
 • Координирање и контрола на активностите за навремено задоволување на клиентите и оптимално извршување на задачите
 • Изготвување кратки извештаи врз основа на анализите на ефикасноста на екипите.

Потребни квалификации:

 • Високо образование од техничките науки (Машински или Градежен факултет ќе се смета за предност).
 • Напредно ниво за работа со компјутер – Microsoft Office

Искуство: најмалку 2 години на иста или позиција со слични одговорности.

Вештини и способности:

 • Високо изразени организациски способности,
 • Планирање и анализа на детали кон формирање план за реализација
 • Способност за читање технички цртежи и работа со документација,
 • Способност за комуникација со луѓе на различни позиции,
 • Градење авторитет, лидерски вештини,
 • Способност за брзо носење одлуки.
 • Возачка дозвола Б катергорија

Работната позиција е во Скопје, со работно време од 08:00 – 16:00 часот, од понеделник до петок.

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го испратат на следнава e-mail адреса info@icsgroup.mk во период од 22.10 – 04.11.2021

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions