Блог новости

Врати се кон Блог новости

Упатство за употреба на купон – Гратис Wi-Fi

  • Купон код: ICS Group Гратис – Wi-Fi
  • Купонот за Гратис – Wi-Fi контрола важи само за клима уредот: DAIKIN PERFERA FTXM-42M (R-32) која е со попуст од 20% со одбрани опции (вклучена монтажа и вклучена wi-fi контрола со вкупна цена од 78.900 ден).

 
  • Купонот е со продолжена важност до 25.01.2019 година и важи за дополнителни 10 направени и реализирани нарачки за дадениот модел преку нашата веб страна.
  • Купонот со код: ICS Group Гратис – Wi-Fi во делот кошница пред самата нарачка, вметнете го во полето “кодот од купонот“ и притиснете Примени го купонот како на сликата.

 
  • Ако купонот е успешно внесен во делот Вкупно во кошницата ке се појави Купон за попуст: ics group гратис – wi-fi -3.600 ден.

 
  • Продолжете со нарачката

  

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions