Блог новости

Врати се кон Блог новости

ЈУНСКА АКЦИЈА на најпродаваните DAIKIN инвертер клими

????<< Искористете ги ЈУНСКИТЕ ПОПУСТИTE на DAIKIN во ИЦС ГРУП и обезбедете си идеална клима во вашиот дом. >>????

✔од 7% до 20% попуст или 24/48 рати без камата.
за on-line купување на моделот DAIKIN FTXB-C дополнителни 5% попуст.

ДОКАЖАНО НАЈДОБРИ
 Само еден е DAIKIN – No.1 во светот. 
 100 % задоволни корисници.
 EUROVENT сертификат – доказ од стручната јавност. 
 3 години гаранција.
 Јапонски бренд – Европско производство.

ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП – единствен Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА.

Продажен салон – Т.Ц. Скопјанка Тел. ????(02) 5 11 54 24
Продажен штанд – Skopje City Mall (1 кат) Тел. ????076 / 344-728

Најпродаваните DAIKIN инвертер клими со Јунски попусти и можност за плаќање до 48 рати без камата

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions