Блог новости

Врати се кон Блог новости

DAIKIN ги наградува своите корисници

Учествувајте на нашата онлајн анкета – вашето мислење ни значи!

Постојано се стремиме да ги понудиме најдобрите производи и услуги, а вашите коментари ни се неопходни за постојано да се усовршуваме.

Споделете го вашето искуство пополнувајќи ја нашата кратка онлајн анкета, и бидете потенцијален добитник на еден од од двата Apple Ipad таблети!
Учествувајте сега:   www.daikin.mk/mk_mk/csi.html

Сподели ја оваа новост

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions