Блог новости

Врати се кон Блог новости

DAIKIN – SENSIRA исклучително штедлив ИНВЕРТЕР – Акцијата продолжува до 01.03.2019

Акцијата продолжува до 01.03.2019.

Искористете ги субвенциите од Град Скопје и обезбедете се со DAIKIN SENSIRA најпродаваниот и исклучително штедлив ИНВЕРТЕР клима со дополнителни поволности:
  • Попуст дo 10% или 24 рати без камата на редовната цена, за моделите FTXF50A и FTXF60A.
  • Гратис WIFi контролер за моделот FTX35A (кој е со редовна цена oд 3.600 ден.)
  • A++  енергетска класа,
  • еколошки фреон R-32  и
  • 3 години гаранција.

Побрзајте во продажните места на ИЦС ГРУП и бидете ДЕЛ од РЕШЕНИЕТО на Град Скопје – ЧИСТ ВОЗДУХ – ЗДРАВ ЖИВОТ.

Прочитајте повеќе за моделотe DAIKIN SENSIRA FTXF50A и FTXF60A кој се со 10% попуст

Прочитајте повеќе за моделот DAIKIN SENSIRA FTX35A – со Гратис WIFi контролер

Прочитајте повеќе за субвенционирање на инвертер клима уреди од Град Скопје.

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Environment friendly climate solutions