Блог новости

Врати се кон Блог новости

PERFERA FTXM-42M – Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата).

DAIKIN PERFERA FTXM-42M повеќе од обичен клима уред – грее, лади и го прoчистува внатрешниот воздух.

Со вградената FLASH STREAMER – технологија, DAIKIN PERFERA ќе ви овозможи до 99% здрав и чист воздух, ослободен од разни алергени, вируси, и непријатни мириси.

Дишете длабоко и уживајте во совршена клима

Сега со промотивни попусти до 20% или можност за плаќање на 24 рати (без камата).

  • A++
  • Qg= 5.4 (1.7 – 6.0) kW
  • SEER/SCOP= 7.5 /4.6
  • FLASH STREAMER – технологија,
  • 2 – зонско интелегентно око
  • 3-D проток на воздух
  • R-32 еколошки фреон и
  • On – line контрола (опција)
  • 3 години гаранција

Прочитајте повеќе за овој модел или порачајте си го преку нашата веб страна

https://goo.gl/NkQ6QU

Редовната цена е 87.250,00  ден. (без монтажа) со попуст 69.800,00 ден.

Монтажа за овој модел – 5.500,00 ден.

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions