Блог новости

Врати се кон Блог новости

ЕСЕНСКА АКЦИЈА 20-20 на ИЦС ГРУП и DAIKIN

10 причини да ја искористите можноста

  • 20% субвенција од ИЦС ГРУП и DAIKIN за ALTHERMA LT и ALTHERMA 3
  • 20% дополнителен гранд од GEFwww.ebrdgeff.com/macedonia_facilities
  • ALTHERMA  e топлотна пумпа 3 во 1 – грее, лади и припрема на топла вода без ослободување на СО2
  • Заштда на енергија  меѓу  50% до  80%.
  • Грее и  до Т= – 25С°
  • Мал простор за инсталирање од  ~0,37 м2
  • 36 месеци гаранција
  • Без трошоци за аплицирање (превземени од ИЦС ГРУП)
  • Краток временски рок на монтажа
  • 1 година бесплатно одржување – два пати во годината од професионален тим на инсталатери.

Упатство за аплицирање за дополнителен гранд од GEFF

 

Прочитајте повеќе за Daikin Altherma топлотните пумпи.

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions