Блог новости

Врати се кон Блог новости

Оглас за вработување – СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

ИЦС ГРУП.ДОО – Скопје е фирма, која врши проектирање, продажба и изведба на системи за греење, ладење, климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. ИЦС ГРУП е овластен партнер на Јапонскиот бренд DAIKIN за Македонија и во моментов има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:   

СЕРВИСЕР ЗА КЛИМАТИЗАЦИОНИ ПОСТРОЈКИ – ФРИГОТЕХНИЧАР

со работно искуство од минимум 5 години (ќе се смета за предност)
  

Потребни квалификации за позиција сервисер – фриготехничар:

  • ССС – електро или машински техничар
  • Основно познавање на англиски јазик
  • Основно познавање од работа со компјутер
  • Возачка дозвола Б – категорија

Личен профил:

  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работните задачи
  • Комуникациски и организациски вештини
  • Способност за тимска работа и работа на терен
  • Тимски работник
  • Лојалност и дискреција
Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV)  на следната email адреса: info@icsgroup.mk или пополнете ја Апликацијата за Вработување подолу.  

Сподели ја оваа новост

Напишете коментар

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions