Блог новости

Врати се кон Блог новости

Daikin VRV – НАЈДОБРОТО ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

Вообичаено, многу индустриски и комерцијални објекти денес зависат од неколку посебни системи за греење, ладење, топла вода, воздушни завеси, вентилација и чист воздух.

Резултатот е голема потрошувачка на енергија и финансии. За да се обезбеди поголема енергетска и финансиска заштеда, Daikin ја разви VRV технологијата – (Variable Refrigerant Volume) која е добрa алтернатива и оргинално решение со кое може да се управува и контролира до

70%

од вкупната потрошувачката на енергијата во зградите.

Daikin VRV – единствен систем за

Layer 19
Layer 21

*Забелешка: Со интегрираниот Daikin VRV систем,
горе наведените вредности може да ги намалите до 70%.


Канцеларии

Зголемена работна ефикасност и комфор на работното место, со голема енергетска заштеда

“Врвниот и прецизен Daikin VRV- систем е во хармонија со големината на објектот и самото уредување.”
Деловен простор – Нет Електроникс


Хотел

Енергетски ефикасно гостопримство со висока економичност

„Со најновата Daikin VRV технологија постигнавме совршен спој на автентичност на хотелот, удобност и енергетска заштеда“.
Хотел Панорамика – Скопје


Продавници

Намалени цени за енергија, и поголема конкурентност на пазарот.

Со ИЦС ГРУП и Daikin го оптимизиравме дизајнот на нашиот систем за греење, ладење, и свеж воздух, и ги намаливме влезните инвестиции и тековните трошоци.
Продажен салон “Eichholtz by Asprom“- Скопје


Сподели ја оваа новост

Врати се кон Блог новости

0

ICS GROUP – Intelligent Climate Solutions